4/15/10

Editorial // Disney Fashion Designers For Elle SpainI was very excited when I saw this editorial published in the April issue of Elle Espana. Even though I'm 20 years old right now, I'm still a big Disney-fan - especially of the old movies. I've been to Disneyland about 9 times and I would go back in a heartbeat! I still remember buying a Snow White-dress, pink princess slippers, a Cinderella wand, a velvet pink Minnie Mouse diary, having breakfast with all of the Disney characters ... My parents spent fortunes there, just to keep me satisfied.

The editorial shows famous Disney-characters as famous fashion designers such as Karl Lagerfeld, John Galliano and Donatella Versace.

Enjoy!
8 comments:

 1. Hoe schattig ^^
  Ben ng nie nr Disneyland geweest :(

  ReplyDelete
 2. @ Insomnia: Je bent nooit te oud om naar Disneyland te gaan, dus tijd genoeg, hihi!

  ReplyDelete
 3. OMG, these pics are really cool! I love them!

  ReplyDelete
 4. Hey ! Wow deze tekeningen had ik nog nooit gezien, ik vind ze geweldig! Ik ben ook een diehard Disney fan. Ik smelt voor alles waar ook maar een klassieke Mickey Mouse op staat! En haha ik herken mezelf helemaal in die 'kinder disneyland droom' van jou. Ben er ook al vaak geweest (blijft geweldig) maar de herinneringen aan disneyland als 6 jarige zijn toch het mooist :p. Ik wist trouwens niet dat er zo fashionable mensen in Maasmechelen waren, ben zelf een Maasmechelaar:). Leuke blog en stijl heb je!

  xx Sheila

  ReplyDelete
 5. @ Sheila: Hihi ja, ik had het er gisteren nog met een collega over dat we terug moeten gaan naar Disneyland. :D
  Serieus, ben je van Maasmechelen? Misschien ken ik je van ziens. :D
  Anders moet je me eens toevoegen op Facebook! Xx

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!