3/6/10

Outfit // Empire State Of MindEvery time I wear this Fashion's Night Out-shirt, Jay Z's song 'Empire State Of Mind' pops into my head. It was a gift from my sister - She went to New York last year, right before the Fashion Week started.

This black and white outfit was a perfect opportunity for me to debut the Balenciaga bag I bought in Antwerp. A lot of people tell me I'm crazy to spend so much money, because 'it is just a bag'. I really don't see it that way. I see it as an investment, since I expect to have this bag (and all of my other bags) for life. But I do understand why a lot of people would call me crazy, since it is a lot of money, but the Balenciaga bag really is worth its money. The many colours, the soft leather, the details ... So amazing. I would recommend Balenciaga to everyone!

Jacket: H&M // Shirt: FASHION'S NIGHT OUT // Pants: H&M // Heels: NEW LOOK // Bag: BALENCIAGA


10 comments:

 1. Je hebt gelijk. Ik zeg dat ook altijd, maar mensen in België besteden nu eenmaal weinig aandacht aan hun uiterlijk.
  Moest ik geld hebben, zou ik ook investeren :)

  ReplyDelete
 2. @Insomnia: Ja, vind ik ook! Maar als ik het dan tegen die mensen zeg verklaren ze me voor gek. Achja, whatever, ze doen maar, hihi. xx

  ReplyDelete
 3. Hi Krizia,

  Thanks so much for dropping by my blog! About my bal bag, I really haven't used any products on it. I hear Appleguard is good, so I need to get some asap. Your purple bal is So gorgeous :)

  xoxo,

  Coco


  http://closetfullofnothing.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ik krijg dat soort reacties ook vaak. Ik vind niet dat het zo maar geld over de balk smijten is. Dat soort tassen geraakt immers niet uit de mode, waardoor ze inderdaad heel lang meegaan. Trek het je dus niet aan ;-)

  Judith
  http://couture-and-beauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. borsa&scarpe fantastiche!!
  complimenti

  ReplyDelete
 6. Love your new city bag! Balenciagas can really be addicting! :)

  Thank you for stopping by! I've saved you also on my blog list. Your blog is lovely.

  J
  http://fortheloveofbbags.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Ik vind een IT BAG ook een investering! Ik kreeg voor mijn verjaardag een tas (ben dat meisje uit je vorige Balenciaga post ;) ) en was van plan om een Balenciaga te kopen, maar bij Louis vond ik geen kleur naar m'n zin en bij SN3 vind ik het niet echt aangenaam vertoeven, werd er achtervolgd bij elke stap die ik zette. Het is een Fendi geworden van bij Verso ;)

  ReplyDelete
 8. @ Anoniem: Inderdaad, bij de SN3 stalken ze je echt wel, ik heb het ook niet zo graag.
  Soms bekijken ze je echt van: 'Wat doe je hier?'

  Wow, een Fendi!
  Ben eigenlijk wel benieuwd! =)
  Bij de Verso hebben ze echt mooie spullen,
  en ik vind het gebouw op zich al de moeite om even binnen te gaan, haha.
  En daar achtervolgen je ze niet zoals bij de SN3, vind ik.

  xxx

  ReplyDelete
 9. idd, de verkoopsters bekeken me van kop tot teen! "wa doe jij hier snotaap?-achtig" (terwijl ik er toch "al" 25 ben).

  Het is de Fendi Camelia tote - peach pink (denk ik) , hij is nog in z'n verpakking, pas op 16 april mag ik hem openen, KWELLING :) Je moet maar is zien, Hillary Duff is er mee gefotografeerd.

  Idd, bij Verso kan je gewoon vrij rondlopen.

  btw: je hebt echt een mooi interieur precies!

  ReplyDelete
 10. @ Anoniem:

  Heb hem net gegoogled.
  Echt mooi, zalig kleurtje nu de lente en zomer eraan komt!
  16 april pas??
  Oh nee, zoveel geduld zou ik niet hebben. :D
  En ivm het interieur: dat zijn allemaal ideetjes van mijn papa, hij heeft er wel een goed oog voor. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!