3/28/16

Win // Duoticket voor 'My Big Fat Greek Wedding 2'

My Big Fat Greek Wedding 2 INT Artwork 70x100
* This give away is only for my Belgian readers.*

Ik herinner me nog goed hoe, toen het eerste deel van My Big Fat Greek Wedding in de cinema speelde, mijn papa me er naartoe sleepte om de film te zien. Mijn beide ouders zijn volbloed Italiaans, dus er waren heel wat raakpunten tussen de Griekse familie in de film en onze eigen familie: groot, luid, traditioneel, zeer patriottisch, soms een tikkeltje te bemoeizuchtig ... En ja hoor, ook wij hebben verschillende familieleden met dezelfde voornamen. Zuiderse mentaliteit, denk ik? Zelf heb ik wel altijd tegen mijn ouders gezegd dat ze niet moeten verwachten dat ik één van mijn kinderen naar hen ga vernoemen én dat ik hen niet kan verzekeren dat ik met een Italiaanse jongen ga trouwen (het ziet er naar uit dat dit ook niet gaat gebeuren, aangezien mijn vriend voor de volle 100 % een Belg is). Gelukkig zijn mijn ouders, zeker in vergelijking met de rest van onze familie, best modern en ruimdenkend.

Na het succes van My Big Fat Greek Wedding, is het nu tijd voor het tweede deel. Toula en Ian worstelen met de nog altijd grote, luide, traditionele, patriottische en bemoeizuchtige familie van Toula, met het spannend houden van hun huwelijk en met hun tienerdochter die worstelt met haar Griekse afkomst. Wanneer blijkt dat Toula's ouders, door een fout van de priester, nooit officieel voor de Griekse kerk getrouwd zijn, is het tijd om de hele familie weer bij elkaar te halen om een Big Fat Greek Wedding 2 te houden. 

Vanaf 30 maart speelt de film in de zalen en Shark Attack - Fashion Blog mag, in samenwerking met Entertainment One, een duoticket aan één van jullie weggeven! De tickets zijn geldig tot 20 april en mogen in een cinema naar keuze gebruikt worden. Zin om je kans te wagen? Dit is wat je moet doen om deel te nemen: 

- Wat is er bij jou in de familie of in jouw geloof typisch tijdens een bruiloft? Wordt er dan iets speciaals gegeten? Is er een typische dans dat op elke bruiloft aanwezig is? Het lijkt me leuk om dit eens van verschillende mensen te horen. Laat een reactie achter in de comment box hieronder.
- Laat ook je naam en email adres achter, zodat ik je gemakkelijk kan contacteren.

En dat is het! Ik maak de winnaar op 1 april 2016 bekend (en nee, het is geen grapje) en zal hem / haar persoonlijk via mail contacteren. 

Succes!

4 comments:

 1. Anne Marie JanssensMarch 28, 2016 at 3:43 PM

  Hoi hups hoi!
  Something old, something new, something borrowed, something blue wordt nog altijd toegepast tijdens bruiloften in onze familie.
  Prettige dag verder!
  Groetjes,
  Anne marie Janssens
  janssensannemarie@yahoo.com

  ReplyDelete
 2. Helaas trouwen er nog maar weinig mensen in mijn omgeving. Wat we voor de collega's wel doen, is foto's maken gedurende de dag, deze snel ontwikkelen (1 uur service) en in een boek plakken. Die geven we dan 's avonds bij het feest al. Zo heb je meteen al iets om de volgende dag rustig mee terug te kijken

  ReplyDelete
 3. looks amazing :)
  please follow my blog : YOUNG BLOG

  ReplyDelete
 4. I love the first part of this movie!!

  Pop over to my blog!

  Sarah

  sarahinks.co.uk

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!