2/12/16

Win // Filmticket 'The Choice' + Make Up Set

TheChoice
*This give away is for my Belgian readers only. There will be more international give aways soon!*


Om het Valentijnsweekend goed in te zetten, hebben Shark Attack en Entertainment One de handen in elkaar geslagen om een leuke give away te organiseren! Vanaf 17 februari 2016 speelt The Choice in the cinemazalen, een film die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks. De auteur schreef eerder al bestsellers als The Notebook, Dear John en Safe Haven.

In The Choice volg je het leven van Travis (Benjamin Walker), wiens leven drastisch verandert wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer) ontmoet. Travis en Gabby worden smoorverliefd op elkaar; een beslissing die niet zonder consequenties blijft, waardoor het koppel voor enkele moeilijke keuzes staan. Verder ga ik niet te veel verklappen! Je kan in het einde van de artikel de trailer vinden, waarin je alvast een voorproefje van de film te zien krijgt.

Lijkt deze film je wel wat? Dat komt dan goed uit, want wij geven aan één winnaar / winnares één filmticket en een make up setje cadeau! Het filmticket is vanaf 17 februari (de releasedatum) 4 weken geldig. In het make up setje, waarvan Artdeco zo vriendelijk was om deze beschikbaar te stellen, kan je een mascara, een concealer en een oogschaduw primer vinden. 

Wat moet je doen om aan deze win actie deel te nemen?

1. Wat is het meest romantische dat jou tot nu toe ooit is overkomen? Laat een comment achter met jouw meest romantische herinnering en ik kies er de leukste uit.
2. Vermeld in de comment ook jouw naam en email adres.

Zo simpel is het! De wedstrijd eindigt op 15 februari om middernacht. De winnaar / winnares krijgt op dinsdag 16 februari een mailtje van mij in zijn / haar mailbox.

Alvast heel veel succes!

*Deze blogpost is in samenwerking met Entertainment One en Artdeco*

Logo My Beauty my way black

2 comments:

 1. Ik doe nog graag mee! Mijn vriend is sinds deze zomer afgestudeerd en dus was ik in december-januari voor het eerst de enige van ons 2 die moest studeren. Hij had dan voor een gigantische kist gezorgd waarin niet alleen mijn kerstcadeau zat maar ook al mijn lievelingssnoep en chocolade omdat hij weet dat ik graag snoep tijdens het studeren. Misschien niet erg romantisch maar ik vond het wel erg lief, attent (en lekker!).
  Jana Vandewalle - info@lesjolies.be

  ReplyDelete
 2. Good luck everyone!

  Pop over to my blog!

  Sarah
  sarahinks.co.uk

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!