7/14/14

Give Away // Neckermann-Cadeaubon T.W.V. € 150

NeckermannSharkAttack
*This give away is only for my Dutch readers. Don't worry, there will be more (international) fun in the future! #Wink* 

De zomervakantie is volop aan de gang, wat dus ook betekent dat de meeste mensen met hun gezin massaal naar het buitenland trekken. Helaas ben ik niet één van die gelukkigen; ik werk de hele zomervakantie en heb pas begin september verlof. Het druilerige en regenachtige weer van de afgelopen dagen gooit nog wat extra roet in het eten, waardoor de drang om snel nog een last-minute vakantie te boeken wel héél erg groot wordt.

Zoals ik al zei, zit een vakantie in de zomermaanden er dit jaar niet in voor mij. Maar misschien voor jou wel! Neckermann en Shark Attack - Fashion Blog hebben besloten om de handen in elkaar te slaan en één van mijn lezers of lezeressen te belonen met een cadeaubon t.w.v. € 150! Hoe cool is dat? De waardebon is een jaar geldig en kan op het hele aanbod van Neckermann gebruikt worden; denk aan vliegvakanties, citytrips, wintersportvakanties en nog veel meer.

Zin om je kans te wagen?
Hier is wat je moet doen:

1. Like de Facebook-pagina's van Neckermann en Shark Attack - Fashion Blog
2. Laat een comment achter met je naam, je emailadres en je favoriete last minute bestemming die je hier op de Neckermann-website kan vinden. Met andere woorden: waar zou jij last minute naartoe vliegen met Neckermann?

Dat is alles wat je moet doen!
De winnaar of winnares zal op dinsdag 22 juli worden bekend gemaakt op de Facebook-pagina van Shark Attack - Fashion Blog.

Succes!

(Alle info en voorwaarden over de cadeaubon vind je hier.)

12 comments:

 1. Zonder te twijfelen is mijn favoriete last minute bestemming Santorini. Wil er al jaren naar toe, ziet er echt prachtig uit en I love Greek food.

  xx
  Elien Bernaerts
  elien_bernaerts@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Dit zou helemaal geweldig zijn om te winnen voor onze huwelijksreis volgend jaar!
  Goh heb veel last minute bestemmingen die favoriet zijn,maar deze bon zou ik gebruiken voor naar 1 van de volgende bestemmingen te gaan.
  -frans polynesie
  -bora bora
  -bali
  - zanzibar
  -malediven

  we zijn er nog niet uit waar we de huwelijkreis willen laten doorgaan!!

  camassalorena1@gmail.com

  xx
  lorena camassa

  ReplyDelete
 3. Jammer da je nu niet op vakantie kan gaan Kriiii (ik helaas ook niet) !! Als je in het onderwijs werkte zou da wel gelukt zijn #HelaasTeWeinigJobsInLimburg. Je kan in september toch gaan?

  Ik zal ook meedoen. Mijn favoriete last minute bestemming is ongetwijfeld Turkije - Antalya (Lara). Hopelijk kan ik in september gaan :)))))

  Melisa Türksonmez - Melisa.Turksonmez@hotmail.com  ReplyDelete
 4. Hey Schat!
  Ik doe ZEKER mee! Ik wil al zolang naar Egypte maar door het huisje niet echt het budget, dus dit is super EN egypte staat mee in de last minute lijst. DUBBEL CHECK!!

  Nu fingers crossed!
  Liefs xx

  ReplyDelete
 5. Leuk!
  Ik zou voor Havana gaan.
  An Van Hertum
  anvanhertum@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Amai, tof initiatief!
  Ik zou voor Sicilië gaan! Lijkt me heel mooi en ideaal om te ontspannen na een verbouwing ;-).

  Groetjes
  Annelies J.

  annelies_j@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Ik zou graag Egypte bezoeken omwille van de rijke geschiedenis x karen liesenskaren@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Superleuke giveaway!
  Ik zou graag naar venetie gaan, een bestemming die al lang op men lijstje staat.

  Astrid
  astrid.nieuwborg@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Amai, wat een leuke giveaway, I'm in! Mijn naam is Birte, mijn e-mailadres birtegovarts@hotmail.com en ik zou sowieso naar Malta vliegen... Ik ben er 10 jaar geleden op Erasmus geweest en wil the hubby tonen waar ik toen gewoond en plezier gemaakt heb :-).

  ReplyDelete
 10. Mmmm vakantie... Een last minute naar Frankrijk...dat zie ik zoooo zitten! (sorry guys, ik ben echt zo hard fan van La Douce France) Binnenkort naar Hotel le Provencal aan Cote d'Azur? Ik zou het wel weten!

  Liefs,

  Sofie Waem
  sofiewaem@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Heey!

  Ik vind je blog helemaal geweldig. Ik heb je gevolgd, volg je me terug?
  Ben zelf ook een Belgisch blogger, maar ben nog maar enkele maanden bezig. Je mag altijd zeggen wat je van mijn blog vindt ;) Alvast bedankt!
  Ik wens je nog een fijn weekend toe.

  xx
  isa | http://stoerensexy.blogspot.be

  ReplyDelete
 12. Whoopie, ik kan definitely een last minute gebruiken, iedereen lijkt echt al vertrokken te zijn!
  Ik doe nog lekker mee, ik verlang er naar nog eens terug naar Frankrijk te gaan.
  En kies als last minute bestemming Giens, mijn favoriete verstopte plekje!

  <3

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!