12/28/15

Win // 2 x 'Outlander' Verrassingspakket

Outlanders_S1V1_1400x2100_
This give away is only for my Belgian and Dutch readers.
There will be more international give aways soon! 

Heb jij tijdens deze donkere wintermaanden ook enkel zin om onder een dekentje te cocoonen? Dan ben je niet alleen! Ik doe deze avonden niets liever dan vanuit mijn zetel naar een goede film of serie te kijken. Als ik een leuke serie ontdek, hou ik meestal enkele avonden na elkaar een heuse marathon, met als gevolg dat ik om de X aantal weken alwéér op zoek ben naar een nieuwe serie. Na misdaadseries zoals Narcos, The Killing en The Following, was ik nu wel toe aan iets totaal anders. En dat heb ik nu ook gevonden! Maak kennis met Outlander.

De serie Outlander is gebaseerd op de bestseller 'De Reiziger' van de auteur Diana Gabaldon. Volg de Engelse verpleegster Claire, die na haar terugkomst van de slagvelden in WO II weer met haar man herenigd wordt. Tijdens haar tweede huwelijksreis loopt ze door één van de oude steenkringen op de oude Britse eilanden en komt ze ineens in het Schotland van 1743 terecht, dat door een oorlog en gevechten tussen de wilde Highlandclans wordt verscheurd. Terug in de tijd geworpen door krachten die ze niet begrijpt, komt Claire in een wereld van gevaarlijke intriges terecht én wordt ze van spionage beschuldigd. Door omstandigheden wordt Claire gedwongen om met een vogelvrij verklaarde Highlander te trouwen en wordt ze verliefd om hem. Ze ziet zich opeens verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdsperiodes, waardoor haar leven en haar hart in gevaar komen.

Outlander heeft drie Golden Globes nominaties op zak, waaronder die voor Beste Drama. Om jou ook kennis te laten maken met deze super spannende serie, geven Shark Attack en Sony 2 Outlander verrassingspakketten weg! Ja, ja, twee pakketten betekenen dus ook twee winnaars! In beide pakketten kan je de volgende items vinden:

* DVD Seizoen 1 / Volume 1
* DVD Seizoen 1 / Volume 2
* Een speciale collector's item tas
* Het boek De Reiziger van Diana Gabaldon, aangeboden door Uitgeverij Boekerij. Dit is het eerste deel van de best selling boekenserie waarop de serie gebaseerd is.

Zin om je kans te wagen? 
Laat dan onder dit artikel een comment achter met je naam en email adres. De twee winnaars worden op dinsdag 5 januari 2016 via mail gecontacteerd.

Onder dit artikel vind je ook nog foto's van de prijzen en de trailer van het eerste seizoen, dus neem zeker nog een kijkje. Ik wens iedereen alvast veel succes en heel fijne feestdagen! 

© 2014 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
© 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
© Deze wedstrijd is in samenwerking met Sony Pictures Television Inc.


Outlander

6 comments:

 1. Ik vind de serie echt zalig! Het acteerwerk is top en je kunt je helemaal inleven in het verhaal. Ik ben dol op Schotland en het verhaal speelt zich daar af. Ze hebben daar ook gefilmd en het landschap is zalig. Verschillende genres zitten samen in de serie: actie, drama, romantisch. Eenmaal je begonnen bent met kijken, kan je niet meer stoppen. Ik zou graag winnen om de serie nog eens te kunnen lezen en bekijken. Groetjes, Lien Persyn
  lienpersyn91@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Good luck to all participants. I hope your Christmas was filled with joy, love, laughter and lots of presents.
  xox
  Lenya
  FashionDreams&Lifestyle

  ReplyDelete
 3. Oh, supercoole winactie!
  Inderdaad het ideale seizoen nu, om gezellig een serie te bekijken of een boek te lezen.
  Zou een leuk (laat) kerstcadeau zijn. :-)
  Vrolijke feestdagen. xx
  alena_vercruysse@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Amazing photo!
  I wish you all the best in New year :)
  Silvy

  ReplyDelete
 5. Such a lovely giveaway! Best of luck to everyone (and happy new year!)

  Pop over to my blog!

  Sarah
  sarahinks.co.uk

  ReplyDelete
 6. De serie lijkt me goed en zou hem zeker eens willen zien! Het boek zou ik ook wel graag willen lezen :)
  xx chloé
  Chloé.vanschijndel@hotmail.com

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!