5/2/14

Give Away // Magnum #UnlockTheLook & Win 5 X 2 VIP Tickets!

This post will be in Dutch, since this give away is only for my Belgian readers. Sorry y'all, I'll be back soon -- in English. ;)

Cannes1
Heb jij er altijd al van gedroomd om als een echte celeb over de rode lopen van Cannes te paraderen? Dream no more, want dankzij Magnum zou die droom wel eens werkelijkheid kunnen worden. Voor haar 25e verjaardag legt Magnum één van haar fans stevig in de watten, en dat laatste zou je wel eens héél erg letterlijk mogen nemen.

Eén lucky winner kan namelijk een VIP-reis naar Cannes winnen en het exclusieve verjaardagsfeest van Magnum (op een privé-strand, jawel) bijwonen! En dat is niet alles, want niemand minder dan Kylie Minogue zal er een privé-optreden geven en de Magnum Silver Edition onthullen. En dat is nog steeds niet alles... De winnares krijgt ook een op maat gemaakte designerjurk van Rossorame ter waarde van € 5000 om naar het evenement te dragen. De ontwerpers van Rossorame zijn tevens de protégés van Dolce & Gabbana, dus ga er maar van uit dat je er als een echte ster zal uitzien. 

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

Surf naar www.magnum.be en doe mee aan de wedstrijd. De winnares zal op 15 mei, tijdens de opening van de Magnum Pleasure Bar in de Stadsfeestzaal in Antwerpen, worden bekend gemaakt. Oh ja, hou ook de datum van het VIP-reisje naar Cannes vrij, want wie weet ben jij wel de gelukkige die deze jaloersmakende prijs wint! Cancel everything en zorg ervoor dat je tussen 20 en 22 mei beschikbaar bent! 

Zelf had ik de opening en bekendmaking ook graag willen bijwonen, maar ik moet die dag helaas werken. Ik zal alvast volop voor jullie duimen!

GoldenTicket
Niet gewonnen? Niet getreurd, dan brengen wij gewoon Cannes naar jou toe! Shark Attack - Fashion Blog mag 5 X 2 VIP Duotickets weggeven voor De Nacht Van Het Palmares op zaterdag 24 mei
Wat staat er dan allemaal op het programma?

* 18u: Je wordt in de VIP ruimte verwacht voor de pre-party. Met een glaasje bubbels in de ene hand en de Magnum Silver (een limited edition Magnum ijsje met Marc de Champagne) in de andere wordt De Nacht Van Het Palmares officieel geopend.

* 19u: Je volgt live de ceremonie en ontdekt als eerste de winnaars van de 67ste editie van het Cannes Filmfestival, met als kers op de taart de uitreiking van de historische Gouden Palm. 

* 20u: Je kan in avant-première één van de drie films bekijken die in de officiële selectie van het Cannes Filmfestival is opgenomen. Dit zijn ze:

- 'Grace Of Monaco' van Olivier Dahan met Nicole Kidman in de hoofdrol;
(Dit is trouwens Shark Attack's persoonlijke favoriet!)
- 'Deux Jours, Une Nuit' van de Belgische broers Dardenne met Marion Cotillard;
- 'The Homesman' van Tommy Lee Jones met Hilary Swank.

Het evenement vindt in vijf bioscopen in België plaats en jij mag zelf kiezen in welke bioscoop je het graag allemaal wilt meemaken! De deelnemende bioscopen zijn Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Kinepolis LuikUGC De Brouckère Brussel en Acinapolis Namen.

Wil jij kans maken op één van de vijf duotickets? Het enige wat je moet doen is een comment achterlaten met je naam en email adres. De winnaars worden op woensdag 21 mei op de Facebook-pagina van Shark Attack bekend gemaakt (als je hem nog niet leuk vindt, klink dan even HIER).

En ja hoor, ik moet wééral werken die dag, dus ik ga er wééral niet bij kunnen zijn. Aan de toekomstige winnaars: laat me zeker weten hoe het was en eet nog een extra ijsje in mijn plaats!

Good luck!

P.S.: Ik wou het gouden Willy Wonka-ticket nog veranderen naar een De Nacht Van Het Palmares-ticket, maar ik kan niet zo goed overweg met Photoshop. #Oops

8 comments:

 1. Count me in! Zou super zijn om dit te winnen!

  x Karen
  liesenskaren@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Wauw super! Ik eet gerust 2 ijsjes in je plaats. En als het moet kan ik je een photoshop speed cursus geven :D

  Enjoy the weekend!

  x Aurélie

  e-mail: vanhoute.aurelie@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Heel leuk! Spijtig dat je zelf niet bij de opening kan zijn!
  Ik doe ieder geval mee :) vermeersch.karlien@gmail.com

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. UAU. *---------------*

  http://www.beggarfashion.com/

  ReplyDelete
 5. Mmmm!! The photo of my lovely Cannes!!!!!!!!!!!!!!!
  Have a good day!!!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  ReplyDelete
 6. I'm in!

  Benieuwd naar het nieuwe Magnum ijsje!

  e-mail: laurevanhulle@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Wow, superleuk! Magnum is zo lekker! Ik doe graag mee.

  Groet, astrid.

  Astridvercruysse@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Leuke wedstrijd,
  Ik zou het heerlijk vinden om de nacht van het Palmares eens mee te maken.

  Groeten
  alena_vercruysse@hotmail.com

  ReplyDelete

Thank you so much for all of your comments.
I always do my best to answer your questions, so if you have a question, I'll answer it here in the comment section!